Tagrensning

R.M. Rensning og
Maling tilbyder

Tagrensning udføres for private og erhverv

​Skriger dit tag nærmest efter en tagrensning? Er det fyldt med mos, alger og lignende, og fremstår det ikke længere så pænt og indbydende, som det tidligere har gjort? Så er du kommet til det rette sted. Hos R.M. Rensning Og Maling i Gram kan jeg nemlig hjælpe med rensning og rengøring af tag, så det fremstår som nyt igen.

Jeg hjælper blandt andet private og erhvervskunder i Haderslev, Ribe, Vejen, Vojens og resten af Sønderjylland. Jeg kan derfor helt sikkert også hjælpe dig, hvis dit tag har brug for en kærlig hånd.

Jeg kan både hjælpe med tagrensning af private villaer og parcelhuse samt større erhvervsbygninger, hvor taget trænger til at blive renset ned og gjort rent. Har du problemer med alger, kan min algebehandling af tag hjælpe dig med at få bugt med algerne hurtigt og effektivt.

Fordelene ved at få foretaget en tagrensning

Der er flere gode grunde til at få renset sit tag med jævne mellemrum, og nedenfor får du en gennemgang af de største fordele ved at få renset taget:

Forlæng tagets holdbarhed og undgå skader

Først og fremmest kan en rensning af taget give taget en længere holdbarhed. Med tiden og i løbet af de forskellige årstider kan der samle sig både skidt, snavs, alger og mos på taget, og det kan faktisk trænge ind under taget. Om vinteren kan det udvide sig på grund af frostvejret, og det kan dermed skade taget.

Mos og alger kan fungere som en form for svamp, der kan suge fugt til sig, når det for eksempel regner, eller når det bare er fugtigt i vejret. Lige netop fugt giver både mos og alger de mest optimale vækstbetingelse, og de kan dermed hurtigt sprede sig til hele taget.
Idet deres rødder går ned i taget og skaber små huller i tagbelægningen, kan mos og alger faktisk gå ind og svække taget, som vil have en øget tendens til at frostsprænge.

I værste fald kan det være nødvendigt at udskifte hele taget, og i så fald er det trods alt væsentligt billigere at sørge for at vedligeholde taget løbende ved at få det renset for alger og mos med jævne mellemrum.

Få et pænere tag

Har der samlet sig en stor mængde af mos og alger på taget, vil det bestemt gøre noget for det indtryk, som taget giver. Ved at få fjernet både mos, snavs og alger på taget kan du hurtigt og billigt få et meget pænere tag, der fremstår indbydende over for dine gæster.

Gør dit hus lettere at sælge

Skal dit hus sælges, og fremstår taget nedslidt og gammelt, kan det være en rigtig god ide at få det renset. Tanken om et nyt tag kan nemlig skræmme mange potentielle købere væk, selvom taget måske i virkeligheden slet ikke trænger til at blive udskiftet, men blot ser nedslidt ud.

Ved at få renset taget for alger og mos kan du få taget til at se ud som nyt, og det vil være med til at gøre dit hus lettere at sælge. Faktisk kan du også i nogle tilfælde øge husets værdi ved at få renset taget. Alternativt kan du også kombinere tagrensningen med en tagmaling.

Sådan foretager jeg en rensning af taget

Når jeg foretager tagrensning, foregår det typisk ved, at jeg starter med at højtryksrense taget for at fjerne det værste snavs. Derefter renser jeg taget med en algerens, der kan holde algerne væk i et år. Vælger du at kombinere tagrensning med tagmaling, kan det dog holde i op til 10-15 år.

Med en tagmaling giver du taget nyt liv, samtidig med at du forlænger tagets holdbarhed. Har du et tag, der trænger til at blive frisket op, eller ønsker du at give dit hus et nyt look ved at male taget, kan jeg dermed også stå til rådighed. Jeg hjælper dig desuden gerne, hvis du har brug for hjælp til at vurdere, hvilken farve der vil passe bedst til dit tag og til resten af huset.

Kan man ikke bare selv rense sit tag?
Det kan du i princippet godt, men det er et stort vedligeholdelsesarbejde, og en tagrensning bør blive udført af en professionel fagmand, hvis du vil være sikker på at undgå at gøre mere skade på taget end gavn

Det er vigtigt, at taget er tæt, da det skal beskytte huset mod vand og fugt, og det er derfor væsentligt, at man udfører tagrensningen korrekt. En højtryksspuler kan spule med helt op til 400 bar, og det kan gøre, at vatsnor til tætningsmaterialet på ældre tage kan blive skubbet ind i tagrummet. Dermed kan taget blive utæt, og det er langt fra det, der er formålet med en afrensning af taget. Disse skader kan undgås ved at lade en professionel stå for opgaven, som har foretaget mange tagrensninger.

Hvad koster en tagrensning?

Det er meget forskelligt, hvad en rensning af tag koster, da det afhænger af flere forskellige faktorer. Mine priser afhænger blandt andet af, hvilken type tag der er tale om, og hvor stort det pågældende tag er. Uanset hvad kan du dog være helt sikkert på, at du altid får din tagrensning til en god og yderst konkurrencedygtig pris, når du vælger at lade mig stå for opgaven. Jeg kan desuden sagtens sørge for en billig løsning, hvis du har et større tag, der trænger til en rengøring

Kontakt mig og få et uforpligtende tilbud på rensning af dit tag

Jeg kan hjælpe dig med at få et skinnende rent tag, og jeg står altid klar til at hjælpe, uanset opgavens omfang. Bor du i Gram, Vojens, Haderslev, Vejen, Ribe eller en anden by i Sønderjylland står jeg klar til at hjælpe dig med at rense dit tag.

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om, hvorfor du bør få renset dit tag, er du altid meget velkommen til at kontakte mig. Det gælder selvfølgelig også, hvis du kunne tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på tagrensning.

Du kan med fordel ringe til mig på telefon 25 36 13 40, men du kan også skrive til min e-mail info@rm-tagmaling.dk, hvis du foretrækker det. Alternativt kan du også udfylde min kontaktformular her på denne side, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt

Jeg glæder mig til at høre fra dig!