Maling inde og ude

R.M. Rensning og
Maling tilbyder

Maler med mange års erfaring klarer indendørs og udendørs malerarbejde

​Har du brug for en dygtig maler til enten indendørs eller udendørs malerarbejde? Så skal du bare kontakte R.M. Rensning Og Maling. Jeg sætter farver på tilværelsen omkring dig.

Jeg udfører maleropgaver for både private kunder og erhvervskunder. Mit malerfirma holder til i Gram, men jeg kører også meget gerne ud til kunder i blandt andet Ribe, Vejen, Vojens, Haderslev og resten af Sønderjylland, hvor der er behov for at få udført professionelt malerarbejde.

Jeg udfører alle former for maleropgaver

​Jeg har mange års erfaring som maler, og jeg tilbyder løsninger på enhver form for malerarbejde både inde og ude. Jeg står med andre ord til rådighed, uanset om du skal have malet huset indvendigt, om du skal have malet taget, eller om du har en helt tredje maleropgave, du har brug for professionel hjælp til.

Jeg arbejder med sans for detaljerne, og jeg sørger altid for at udføre omhyggeligt arbejde. Det gælder lige fra den første planlægning til den afsluttende rengøring.

Få rådgivning omkring farver og maling

Ingen jeg går i gang med at male, tilbyder jeg en grundig rådgivning omkring valg af farver, maling og vedligeholdelse, hvis du ønsker det.

Der er rigtig mange forskellige farver og malinger at vælge imellem, og jeg ved af erfaring, at det kan være svært at træffe beslutningen om, hvad man skal vælge. Derfor stiller jeg min rådgivning til rådighed, så du i sidste ende får den løsning, du ønsker.

Det professionelle malerarbejde kræver viden. Derfor sørger jeg for altid at være opdateret om den nyeste udvikling i teknikker og produkter. Det sikrer dig et smukt og holdbart resultat.

Hvad koster en maler?

Mine priser afhænger blandt andet af, hvad du skal have malet, og hvor stort et areal der er tale om. Der er for eksempel stor prisforskel på, om du skal have malet et enkelt værelse, eller om du skal have malet hele dit hus.

Derudover påvirker det også den endelige pris, hvis du har nogle bestemte ønsker eller krav til en specifik maling, eller hvis du kunne tænke dig at få udført en form for specialløsning.

Uanset opgaven er du dog altid garanteret en billig pris, hvis du vælger mig som din maler.

Du kan med fordel ringe til mig på telefon 25 36 13 40, men du kan også skrive til min e-mail info@rm-tagmaling.dk, hvis du foretrækker det. Alternativt kan du også udfylde min kontaktformular her på denne side, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt

Jeg glæder mig til at høre fra dig!