Fliserensning

R.M. Rensning og
Maling tilbyder

Professionel rensning af fliser udføres for private og erhverv

​Trænger terrassens fliser eller fliserne i indkørslen til at blive renset for alger og mos? Så er du kommet til det rette sted. Jeg har nemlig mange års erfaring inden for rensning af fliser, som jeg udfører til en konkurrence-dygtig pris for private og erhverv i byer i hele Sønderjylland såsom Gram, Ribe, Vojens, Haderslev og Vejen.

Jeg kan tilbyde alle opgaver inden for professionel, udendørs fliserens til konkurrencedygtige priser. Jeg kan blandt andet fjerne mos på fliser eller alger på fliser med højtryksrenser eller ved hjælp af betonspuling.

Langt de fleste danskere har fliser på deres terrasse, i deres indkørsel eller omkring deres hus. De er nemme og forholdsvist billige at lægge, men mange glemmer, at de skal holdes ved lige, hvis man vel og mærke ønsker, at fliserne skal holde sig lige så pæne, som da de blev lagt.

Hold dine udendørs fliser pæne år for år

Ligesom med alt andet omkring dit hus og din have skal fliserne også holdes ved lige, hvis de skal se pæne og indbydende ud. Fliserne udsættes nemlig også for de skiftende årstider og de belastninger, som årstiderne medfører, ligesom dit tag og andre dele af dit hus gør det.

Grundet det danske vejr kan dine fliser både rammes af:

  • Alger
  • Mos
  • Ukrudt
  • Flisepest
  • Snavs

Ligger dine fliser meget i skygge, er de mere udsatte for alger, end andre fliser der ligger i solen. Alger elsker nemlig skygge, og det vil derfor i særlig høj grad være lige netop disse fliser, der bliver angrebet af alger først.
Flisepest viser sig i form af grå eller hvide pletter på fliserne. Flisepest trives godt i både sol og skygge, så her er der ikke mulighed for at tage nogen forholdsregler i forhold til belægningen.

Hvor hurtigt bliver fliserne grimme og snavsede?

Det er som regel noget, der sker over tid, og det kan derfor være svært at lægge mærke til, at fliserne ændrer udseende. På et tidspunkt har alger, mos og flisepest dog taget så meget overhånd, at det ikke er til at undgå at se. Er der tale om fliser på en terrasse, eller i en indkørsel eller lignende, kan det ødelægge det gode førstehåndsindtryk, man ellers får af huset og haven.

Du behøver heldigvis ikke at udskifte alle fliserne, hvis du ønsker at få helt rene fliser igen. Ønsker du at give dine fliser nyt liv, kan en professionel rensning af fliser være en oplagt løsning og et billigt alternativ til at rive hele belægningen op og lægge nye fliser.

Kan man selv rense sine fliser?

Du kan sagtens selv rense dine fliser, hvis du gider at bruge tid og knofedt på at holde dem fri for alger, mos og flisepest, men det er vigtigt, at du ved, hvad du gør, da du ellers kan komme til at ødelægge flisernes øverste lag.

I værste fald kan fliserne tage skade ved, at du selv renser dem, da fliserne i så fald faktisk bliver mere modtagelige over for både snavs, skidt og flisepest.

Derfor anbefales det, at du lader en professionel fagmand, som har mange års erfaring med rensning af fliser, stå for arbejdet, så du undgår at gøre mere skade end gavn på fliserne. Derudover får du også en grundig og effektiv rensning.

Dermed undgår du også at gøre din husfacade beskidt, hvilket man nemt kan komme til, hvis man vælger at rense sine fliser selv. Derudover er der også et stort arbejde i løbende at rense fliserne, især hvis du har mange kvadratmeter, og hvis du ikke har de rette metoder og maskiner til det.

Vælg en fast serviceaftale eller få renset fliserne efter behov

Jeg kan tilbyde en fast serviceaftale på rensning af fliser, hvis du ønsker det. Ved at vælge en fast serviceaftale slipper du for selv at huske at ringe til mig, når fliserne trænger til at blive renset. I stedet for kommer jeg selv forbi med jævne mellemrum og sørger for, at fliserne er rene og fri for mos og alger.

Vil du hellere få renset fliserne efter behov, står jeg desuden også klar til at rykke hurtigt ud til enkeltstående opgaver.

Jeg står klar med professionel rådgivning

Har du brug for professionel rådgivning i forbindelse med rensning af fliser, så står jeg klar til at tilbyde min ekspertise. Jeg har mange års erfaring inden for faget, og jeg kan blandt andet hjælpe dig med at vurdere, hvor ofte fliserne skal renses, og hvilken rensning der er behov for.

Derudover kan jeg også hjælpe dig med at vurdere, om du har behov for en fast serviceaftale, eller om du kan nøjes med at ringe til mig, når du kan se, at fliserne begynder at blive grimme og snavsede.

Kontakt mig og få et uforpligtende tilbud på rensning af dit tag

Har du brug for professionel rådgivning i forbindelse med rensning af fliser, så står jeg klar til at tilbyde min ekspertise. Jeg har mange års erfaring inden for faget, og jeg kan blandt andet hjælpe dig med at vurdere, hvor ofte fliserne skal renses, og hvilken rensning der er behov for.

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om, hvorfor du bør få renset dit tag, er du altid meget velkommen til at kontakte mig. Det gælder selvfølgelig også, hvis du kunne tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på fliserensning.

Du kan med fordel ringe til mig på telefon 25 36 13 40, men du kan også skrive til min e-mail info@rm-tagmaling.dk, hvis du foretrækker det. Alternativt kan du også udfylde min kontaktformular her på denne side, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt

Jeg glæder mig til at høre fra dig!